Omschrijving: | Pitabroodje gevult met een walnoten en surimi salade |
Aantal personen: | 4 |
Keuken: | Onbekend |
Techniek: | Bakken |
Smaak: | Zoet |
Soort gerecht: | Voorgerecht |
Hoofdingredient: | Salade |
In combinatie met: | Noten |
Bereidingstijd: | 20-30 minuten |
Ingredienten: | walnoten honing ijsbergsla (versneden) surimi (versneden) pitabroodjes cocktail saus |
Hulpmiddelen: | bakpapier |
Voorbereiding: | |
Bereidingswijze: | Bak in een koekenpan met olie en honing de walnoten. Haal de walnoten uit de pan voordat de honing verbrand. En spreid ze uit over het bakpapier. Laat de walnoten opdrogen. Bak de pita broodjes in een oven volgens de verpakking. Als de walnoten opgedroogd zijn, meng ze dan met de surimi, sla en cocktail saus. Verdeel de salade over de pitabroodjes. |
Copyright by Bijenkoning.nl 2006-2021